Німецька компанія інвестує 20 мільйонів на оснащення діалізних відділень у Львівській області

Сьогодні, 27 грудня, голова Львівської ОДА Олега Сало підписав Меморандум про співпрацю із директором ТзОВ «Фрезеніус Медікал Кер Україна» Володимиром Подворним щодо реалізації Проекту із оснащення діалізних відділень у Львівській області, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Враховуючи значне збільшення діагностованих випадків хронічної ниркової недостатності, недостатню кількість відділень з обслуговування хворих, технічну виснаженість існуючого медичного обладнання та з метою реалізації практичних дій в галузі охорони здоров’я Львівської області, ТзОВ «Фрезеніус Медікал Кер Україна» має намір надати Львівській області інвестицію у вигляді медичного діалізного обладнання, загальною вартістю не менше 20 млн. грн.. та забезпечити оснащення цим обладнанням відділення гемодіалізу в містах Львові, Червонограді, Дрогобичі, Новояворівську, Буську та Стрию. Також «Фрезеніус Україна» має забезпечити постачання та монтаж обладнання, навчання медичного персоналу, гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування, методологічну підтримку.

Варто відзначити, що за цим Меморандумом облдержадміністрація бере на себе зобов’язання створити та облаштувати три нові відділення для гемодіалізу у Львівській області, зокрема в м. Новояворівськ, Буськ та Стрий.

«Окрім задоволення потреб населення в наданні найсучаснішого лікування методом гемодіалізу, це також є хорошим прикладом залучення іноземних інвестицій суб’єктів підприємницької діяльності для виконання державних і регіональних програм у сфері охорони здоров’я та досягнення позитивного соціального ефекту», – наголосив голова ОДА.

Як повідомив директор дочірнього підприємства ТзОВ «Фрезеніус Медікал Кер Україна» Володимир Подворний, компанія може приступати до роботи негайно і вже з березня 2014 року діалізні відділення зможуть обслуговувати пацієнтів Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: