Проти Ситника відкрили кримінальне провадження

Депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода", доцент НУ "Львівська політехніка" Йосиф Ситник вважає, що директор медіа-холдингу ЗІК Дмитро Добродомов учинив провокацію щодо нього, щоб отримати політичні дивіденди. Про це Йосиф Ситник заявив 27 грудня 2013 року на прес-конференції у Львівській обласній раді.

"Добродомов поширює інформацію, що начебто політик напав на журналіста. Ну, якщо він журналіст, тоді я - доцент "Львівської політехніки". Якщо ж я політик, то очевидно й Добродомов - політик. Відомо ж, що  він двічі був кандидатом в депутати Верховної Ради України. Йому не вдалося перемогти, але він і надалі продовжує політичну діяльність, беручи участь в нових проектах. В якій саме іпостасі перебував учора в обласній раді пан Добродомов: як політик, журналіст, чи громадський діяч - я цього не знаю. Але відомо, що він активно займається політичною діяльністю", - каже свободівець.

За словами Йосифа Ситника, Добродомов влаштував цю провокацію зі звинуваченням свободівця з метою отримання політичних дивідендів, розкручування своєї особи як політика. "Мабуть, Добродомов вирішив показати себе як жертву провокацій, бачимо, що  він намагається прирівняти себе до Тетяни Чорновол", - каже свободівець.

Йосиф Ситник повідомив, що проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею  171 Кримінального кодексу - перешкоджання журналістській діяльності, у якому він  проходить як свідок. "Звичайно, мене дивує формулювання: ну якою журналістською діяльністю можна займатися в туалеті?.. Я дав згоду пройти судову експертизу, яку призначають відповідно до цього кримінального провадження. Учора, коли побачив звинувачення Добродомова в мас-медіа, вирішив звернутися в лікарню швидкої допомоги, де в мене виявили забій грудей і пошкодження м'яких тканин.  Дії пана Добродомова вважаю провокацією, хуліганством, вчиненими в публічному місці - будівлі Львівської обласної ради", - зазначив депутат.

Нагадаємо, що ВО «Свобода» спростовує повідомлення ІА «ЗІК» про напад депутата Львівської обласної ради Йосифа Ситника на директора медіа-холдингу «ЗІК» Дмитра Добродомова, що начебто відбувся 26 грудня 2013 року в приміщенні Львівської обласної ради. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» обурене спробами провокацій, які намагається реалізувати генеральний директор телеканалу «ЗІК», екс-кандидат у народні депутати України, один із засновників громадської організації «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: