Сех розповіла, які перевізники возять людей до Києва

Влада  взялася знищувати червоноградське транспортне підприємство «Автотранссервіс»,  яке з першого дня Майдану возить людей до Києва. Про це заявила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України Ірина Сех, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОО ВО "Свободи".

«Від перших днів спротиву червоноградське підприємство «Автотранссервіс» возить людей з Червонограда та Сокальського району до Києва. І весь цей час керівництво підприємства зазнає тиску органів контролю, зокрема управління Укртрансінспекції у Львівській області. Директор фірми, голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб повідомляє, що перевірки відбуваються щодня. А сьогодні стало відомо, що інспектори зі Львова проводять так звану комплексну перевірку «Автотранссервісу», і їхнє завдання - позбавити підприємство ліцензії на пасажирські перевезення», - зазначила Ірина Сех.

Народний депутат заявляє, що це політичний тиск на бізнес, який підтримує акцію національного спротиву. «Думаю, що влада має серйозні наміри розправити з підприємцями, які підтримують Майдан», - наголосила Ірина Сех.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: