«Свобода» посварилась із Добродомовим через Євромайдан? (відео)

Заяви генерального директора та телеведучого ZIKу Дмитра Добродомова про побиття депутатом Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Йосифом Ситником – це інформаційна провокація.

Про це на прес-конференції заявив звинувачений у побитті депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Йосиф Ситник, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Ситника, Добродомов задумав провокацію, цілі та мотиви якої поки що лишаються для «свободівця» невідомими.

ДОБРОДОМОВ ХОЧЕ ПРИРІВНЯТИ СЕБЕ ДО ЧОРНОВОЛ

Ситник висуває гіпотезу про те, що Добродомов хоче прирівняти себе до побитої недавно журналістки Тетяни Чорновол і хоче показати, що у Львові революція проходить активно і з провокаціями.

Депутат також повідомив про те, що він не знає, чому Добродомов вибрав у якості об’єкта провокацій саме його. Він припускає, що його опонент визначив його «як слабку ланку».

Ситник заявляє про те, що насправді напад був спланований проти нього і в цій ситуації потрібно говорити про хуліганство у стінах облради.

СВАРКА ЗА ЄВРОМАЙДАН У ЛЬВОВІ?

Нагадаємо, учора, 26 грудня, журналіст Дмитро Добродомов звернувся із заявою про побиття до Галицького райвідділу міліції. Також він зняв побої у комунальній 8-мій міській клінічній лікарні Львова.

За висновками медиків, у Добродомова виявлено гематоми обличчя. За словами самого Добродомова, Ситник підійшов до нього біля вбиральні у приміщенні обласної ради і сказав, що давно хотів з ним розібратись через інцидент, який стався 24 листопада на львівському Євромайдані.

Пізно ввечері учора Львівська обласна організація партії «Свобода» оприлюднила заяву про те, що Добродомов сфальсифікував інформацію про побиття, а насправді Ситник на нього не нападав.

Разом із тим, сьогодні на прес-конференції депутат Йосиф Ситник розповів про події, які мали місце 24 листопада.

Йосиф-Ситник

Ситник заявляє про те, що бачив, як Добродомов активно спілкувався з людьми, які допомагали зривати виступ нардепа Юрія Михальчишина на сцені львівського Євромайдану.

Після цього свободівець підійшов до Добродомова і запив: «Навіщо Ви це зробили?», на що, за його словами, тричі отримав нецензурну відповідь.

На переконання Ситника, саме цей інцидент послужив відправною точкою ворожнечі з Добродомовим. Свободівець запевняє, що не очікував такої розв’язки ситуації і що нападу на Добродомова не здійснював.

Сам Ситник учора ввечері також звернувся до медиків для зняття побоїв у Львівській міській комунальній клінічній лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Миколайчука, де йому зробили флюорографію.

В результаті у депутата виявили ушкодження лівої частини грудної клітки та ураження м’яких тканин на шиї.

Повну трансляцію прес-конференції депутата Львівської обласної ради Йосифа Ситника дивіться у відео:

Ольга КРАСЬКО, Дивись. Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: