Тимошенко буде єдиним кандидатом від опозиції, - "Батьківщина"

Київська партія “ВО” Батьківщина” має намір проводити в 2014 р. виборчу кампанію єдиного кандидата в президенти від партії Юлії Тимошенко. Таке рішення було прийнято на конференції партосередку, повідомляє прес-служба столичної організації “Батьківщина”.

“Рішенням з’їзду політичної партії” ВО “Батьківщина” визначено, що єдиним можливим кандидатом від нашої партії є Тимошенко Юлія Володимирівна. Всі ми чекаємо рішення Європейського суду з прав людини, яке може бути винесено вже навесні 2014 р. Хоча офіційна виборча кампанія почнеться лише з початку 2015 р., нам всім необхідно докласти максимум зусиль для перемоги нашого кандидата”, – заявив народний депутат, голова Київської “Батьківщини” Юрій Одарченко.

У планах виборчої кампанії агітаційні заходи, потужна мобілізація партійного активу і опозиційного електорату, інформаційна та законодавча діяльність. Зокрема, в партії ініціюватимуть дискусію щодо змін до закону України “Про вибори Президента України”. Зі слів Одарченка, проект закону має усувати правові невизначеності, які можуть бути підставою для відмови Юлії Тимошенко в реєстрації на виборах.

У рамках тактичного плану розроблено календарний план заходів, спрямованих на ведення агітації на підтримку Юлії Тимошенко та партії “ВО” Батьківщина”. Цей план буде діяти до затвердження Всеукраїнського плану виборчої компанії ГО “ВО “Батьківщина”, відзначають у столичному осередку партії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: