У Великому Любіні будують садочок (фото)

Основні роботи з будівництва дитячого садку в смт Великий Любінь потрібно завершити до кінця І кварталу, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА

На цьому наголосив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олексій Сторчило сьогодні під час ознайомлення з ходом будівництва дошкільного навчального закладу (ясла-садочок) в смт Великий Любінь Городоцького району.

Будівництво нового дитячого садочку на 150 місць розпочалося у 2011 році. На сьогодні вже змуровані стіни першого поверху, частково влаштовано міжповерхові перекриття, завершено земельні роботи.  Загальна кошторисна вартість будівництва школи становить 21 117,166 тис. грн.

Оглядаючи об’єкт, перший заступник керівника області зазначив, що на виконання завдань, які ставить Глава держави у  2014 році слід особливу увагу зосередити на добудові незавершених об’єктів соціальної сфери. Зокрема, він доручив активізувати роботу та до 30 березня завершити спорудження другого поверху, а також звести дах цього дошкільного навчального закладу.

«Завершення будівництво нового дитячого садочка – це визначна та довгоочікувана подія для громади Великого Любіня», – прокоментував О.Сторчило.

Зазначимо, що існуючий дошкільний навчальний заклад смт Великий Любінь розрахований лише на 42 місця, а на черзі у дитячий садочок перебуває 230 дітей. Відтак, реалізація проекту із будівництва нового дитсадка дасть можливість зняти соціальну напругу влаштування дітей до садочку, забезпечить 100 % охоплення дошкільним вихованням у межах селищної ради, збільшить кількість робочих місць.

замсала

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: