Євромайдан у понеділок проведе загальноукраїнську акцію

30 грудня, в понеділок з 13.00 до 14.00 у Києві та по всій Україні пройде акція  "Не бийся – вийде мільйон! Не бійся – вийде мільйон!".

Люди вийдуть із плакатами на перехрестя та в інші людні місця, щоб нагадати про жертв силовиків. У цей день минає місяць із часу побиття учасників столичного Євромайдану. Акція продемонструє здатність людей мобілізуватися. Також це - нагадування владі, що люди не забудуть і далі наполегливо вимагатимуть покарати винних у незаконному застосуванні сили.

30 грудня виповнюється рівно місяць відтоді, коли правоохоронці жорстоко побили учасників Євромайдану в Києві. В результаті розгону були нанесені тілесні ушкодження близько сотні мирних активістів. В наступні дні понад мільйон громадян вийшли на центральну площу столиці на знак протесту проти злочинних дій влади.

30.12.2013 о першій дня пройде всеукраїнська акція «НЕ БІЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН!» з метою нагадати про трагічну подію та мобілізувати українців на захист своїх прав.

Формат акції: група людей (мінімум троє) з 13:00 до 14:00 виходить на перехрестя (або інше людне місце) із прапором України та плакатом «НЕ БИЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН! НЕ БІЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН! ПАМ’ЯТАЄМО 30.11.2013». У такий спосіб ми нагадаємо про трагічні події ночі 30 листопада та будемо закликати громадян підтримувати один одного та захищати свої права.

Охочі взяти участь у акції зголосяться на скриньку [email protected], вказавши місце, де планують стояти — місто, перехрестя вулиць/площа, контактне ім’я, телефон. Організатори відмітять це на Google Maps.

Макети плакатів і листівок доступні на сторінці Громадського сектору Євромайдану http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan). Безкоштовно прапори та листівки для акції можна буде отримати у Києві на Майдані Незалежності у Києві 30.12.2013 з 9:00 до 12:00 (дерев’яний будиночок з назвою "Поселення".

Фото з місця проведення учасники акції надашлють організаторам на [email protected]. Їх буде розміщено на Google Maps та на сторінці Громадського сектору Євромайдану http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan).

Інформацію про місця пікетів можна побачити на мапі:

https://mapsengine.google.com/map/u/0/embed?mid=zdhN2Gt5LZzs.kzBGB8IesYxo

Також журналістам зможемо надати дані про заявлені місця збору вранці у понеділок 30 грудня.

Прес-центр Громадського сектору Євромайдану - 0(68) 944 63 88

www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan

hrom.sektor.euromaidan@gmail.com

Сайт: euro-revolution.org

На майдані Незалежності, де триває протест проти режиму та за європейський вибір України, працює Громадський сектор Євромайдану. Він функціонує у дерев'яних будиночках поруч із ялинкою на Майдані. Там розміщено пункт реєстрації волонтерів, запис на поселення, видача агітаційної продукції, прийом та видача теплого одягу тощо. Там же організовано збір заяв від громадян для приєднання до позову "Народ України проти Захарченка".

Громадський сектор Євромайдану солідарний із спільними політичними вимогами людей з різних міст України, підтриманими опозиційними партіями —http://www.petitions247.net/zavdannia5-12 та громадських ініціатив Майдану —http://www.petitions247.net/manifest.

Засадничим принципом нашої діяльності є ненасильницький спротив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: