Україна зміниться через півтора року, коли місцеві чиновники відмовляться працювати у системі, - експерт (відео)

Сьогодні, 28 грудня, відбулась зустріч з автором стратегії теплого океану Олексієм Арестовичем, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

На зустрічі автор детальніше розповів про свою стратегію, навів реальні приклади.

Основною тезою, яку висловлював Олексій Арестович, було те, що йде нове майбутнє і багато людей будуть неготові до змін. Це майбутнє він порівнює з ковзанкою і вважає, що зміни прийдуть швидко і багато людей не зможуть до них адаптуватись.

Він каже про те, що майбутнє не зле, а безжалісне.

На переконання спікера, уже через півтора року наша країна зміниться і відбудуться катастрофічні зміни перш за все у психіці людей.

Автор часто апелює до теорій суспільного договору, суть яких полягає в тому, що люди віддають свою свободу у руки лідера заради того, щоб навести порядок та жити по закону. Суспільство нового типу не потребує лідерів. Лідером стане народ, який буде працювати для досягнення суспільного блага.

Окрім того, Олексій Арестович описав психотип жителів Східної та Західної України. Він вважає, що у суспільстві існують стереотипи, згідно яких жителі східного регіону досі вірять у міф великої перемоги у Другій Світовій, у міф про велику радянську культуру та для них характерна класова боротьба.

Що ж до психотипу західняків, то вважається, що на Заході вороже ставляться до російської мови та існує певний архетип бандерівців.

Наостанок варто зазначити, що автор переконаний у тому, що зміни в Україні настануть досить швидко. Це відбудеться внаслідок того, що низові чиновники примкнуть до революціонерів і відмовляться від виконання своїх повноважень.

На думку автора, низові чиновники є “ногами” системи і якщо вони проникнуться духом революції, то система не зможе встояти і не потрібно буде боротись з її “головою”. Коли всі державні структури, такі як “Беркут” побачать переваги нового типу організації суспільства, де всі дружелюбно налаштовані і чесні один з одним, то більше не захочуть діяти в системі, в якій панує ненависть навіть між своїх. І це стане фундаментом до перетворення нашого суспільства, адже система, в якій ми живемо, вважає автор, уже давно згнила.

 Довідка: Стратегія теплого океану гласить про те, що акції повинні бути мирними і навіть добрими.

Автор стратегії зазначає, що проблема Системи в тому, що вона нелюдська. Вона нелюдська навіть по відношенню до своїх виконавців, від яких залежить її виживання. Ненависть панує між різними державними службами, такими як прокуратура, СБУ, МВС і так далі.

Ольга КРАСЬКО

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: