Львів показує приклад для України, - Садовий

Сьогодні, 29 грудня, о 15.00 годині на львівському Євромайдані відбулось народне віче, яке традиційно розпочалось зі всенародної молитви, яку священики прочитали разом з народом, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Перед тим, як вийти на цю сцену, я спілкувався з Владикою Венедиктом і він навів дуже хороші слова. Той шлях, яким Мойсей водив обраний народ 40 років, можна було пройти за два місяці. Кожен день цієї твердої ходи - вбивання раба у собі. У 1991 році народилась українська держава, у 2004 році народилась українська нація, сьогодні народжується гідна людина, сильна людина. Сьогодні Львів показує приклад для України, сьогодні Україна показує приклад для усього світу. Люди, які приїжджають з інших країн здивовані, адже такого немає ніде у світі. Зараз йде процес народження гідності і всі ми з вами є учасниками цього процесу.

Я хочу подякувати кожному львів’янину за тверду, принципову позицію - ми показуємо єдність і саме у єдності наша сила», - наголосив під час виступу на народному віче Андрій Садовий, міський голова Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: