Потрібно сформувати переговорну групу для передачі вимог владі, - Порошенко (відео)

Львів’яни демонструють усій країні твердість духу, рішучість переконань та готовність боротись до перемоги, а ця перемога не має бути у вигляді поразки когось, бо це перемога України у вигляді повернення до європейського ринку, у подоланні корупції та інших злочинних явищ у судах, сфері культури, охорони здоров’я, інвестиційного клімату, шаленого бюджетного недофінансування, забирання прав місцевих громад тощо.

Про це на брифінгу у Львові заявив політик Петро Порошенко, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Також Порошенко наголосив на важливості зближення народу і влади.

«Для того, щоб почути голос народу, не треба було скликати майданів і я думаю, що сьогодні українські майдани встановили декілька рекордів. Раніше ми казали, що євроінтеграція є національною ідеєю України, бо її сприймають і на Сході, і на Заході, і на Півдні, і на Півночі. Я переконаний, що наша перемога попереду, бо правда – за народом і ті настрої, які панують у Львові, мені дали лише додаткові підстави у це повірити», - зазначив Порошенко.

Він також додав, що має бути сформована переговорна група для передачі вимог владі. «Але характер простетів має бути ненасильницький і я на цьому наголошую», - відзначив політик.

Деталі – у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: