У Львові для киян надрукували компромат на УДАР (фото)

Сьогодні в декількох спальних районах столиці кияни виявили газету «Ударник» скандального змісту з, нібито, компроматом на лідерів партії «Удар» та інших опозиціонерів.

У вихідних даних написано, що газета видрукувана у львівській друкарні «Прес- центр» мільйонним тиражем. Логотип, який викликає асоціацію з опозиційною партією, представленою фракцією у Верховній Раді, містить також стилізований радянський знак «Ударник», де зображення вождя світового пролетаріату замінює профіль братів Кличків, пише Голос UA.

У той же час, не можна не відзначити скандальний характер газети. Тут і кадри еротичної фотосесії братів Кличко для німецького гей-журналу Max, і фотографії зі зламаного хакерами поштової скриньки Віталія Кличка, які кілька тижнів тому буквально підірвали Інтернет.

Наприклад, є публікація про те, що поєдинок Володимира Кличка c Девідом Хеєм не був би таким видовищним без пікантних фотосесій боксерів в ЛГБТ- виданнях. Видання цитує публікацію агентства РБК з посиланням на українського блогера Олександра Шапика, який першим написав про те, що «українське суспільство має змиритися» з тим, що популярний спортсмен є геєм. Крім Кличко, газета пише про інших гей-скандалах, зокрема, з українським журналістом Віталієм Портниковим і політиком-бютівцем Олександром Кіршем.

Реакція братів Кличко на появу таблоїду поки невідома - в п'ятницю обидва Клички по телефону були недоступні .

Нагадаємо, що згідно з соціологічними опитуваннями, українське суспільство поки не готове до рівноправності з представниками ЛГБТ-спільноти. Зокрема, за даними Pew Global Attitude Project, 80% громадян в Україні виступають проти будь-яких сексуальних відносин між людьми однієї статі.

жовта-газета3 жовта-газета2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: