У парку «Левандівський» засяяла новорічна ялинка (фото)

Друга святкова ялинка у Львові – на Левандівці. Сьогодні у парку відбулось урочисте відкриття святкової ялинки. Головна красуня Левандівки – у національній символіці України та символіці Європейського Союзу. Відтак, від сьогодні у Левандівському парку розпочався святковий захід «На повітряній більше снігу!», який триватиме впродовж новорічно-різдвяних свят, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР

На новорічні та різдвяні свята у рамках проекту «На Повітряній більше снігу» у Левандівському парку заплановано безліч цікавих атракцій та забав.

«Левандівка – це дуже хороший район Львова. Тепер кожного року тут має бути ялинка. Одна маленька історія. Ми завжди у Львові ставимо ялинку в центрі. Завжди нам допомагає ставити ялинку компанія «Світоч». Цього року їм не вийшло. Одразу ж погодилась компанія «Рошен». Ми бюджетні гроші на це не витрачаємо. Петро Порошенко погодився, але поставив одну умову – що має бути ялинка на Левандівці», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під час урочистого відкриття ялинки на Левандівці.

Нагадаємо, 2 та 3 січня з 12.00 до 16.00 години у парку «Левандівський» для дітей та дорослих відбудуться «снігові забави», під час яких гості свята позмагаються в перегонах на санчатах та на лижах, бавитимуться у «сніжних війнах» та ліпитимуть сніговиків на швидкість.

9 січня з 13.00 год на гостей свята чекає святковий різдвяний концерт, різноманітні виставки та виступи вертепів.

ялинка2 ялинка3 ялинка4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: