Азаров дав гроші бюджетникам столиці

Кабінет міністрів України виділив 254 700 000 грн до бюджету Києва на виплату зарплат працівникам бюджетних підприємств. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 1029 від 25 грудня, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених у 2013 році Міністерству фінансів у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків споживання у сумі 254,7 млн гривень», – сказано в тексті розпорядження.

Кошти виділяються за рахунок призначених для програми «Обслуговування державного боргу і заходи щодо поступової компенсації громадянам втрат від знецінення грошових заощаджень».

Крім того, розпорядження передбачає, що Київська міська державна адміністрація повинна запобігти виникненню заборгованостей по зарплатах бюджетників.

Як повідомлялось, 23 грудня президент Віктор Янукович на зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим і спікером Володимиром Рибаком розповів про необхідність виконати всі соціальні зобов'язання держави.

«Я маю на увазі і заробітні плати, і пенсії, і все, що стосується соціального захисту. До кінця цього тижня, нам не треба залишати на 30 або 31, щоб ми всі проплатили», – підкреслив пан Янукович

Нагадаємо, станом на 1 грудня розмір невиплачених зарплат в Україні збільшився на 3,1 % порівняно з 1 листопада поточного року до 1019 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: