Після свят в Україні хочуть заблокувати роботу соціальних установ

В Україні готуються до початку синхронного страйку, початок якого має відбутись у січні 2014 року. Про це повідомляє Всеукраїнський страйковий комітет на своїй офіційній сторінці в Facebook.

«Всеукраїнський страйк знаходиться на етапі підготовки, підприємства, на яких вже сформовані страйкоми готуються до синхронного всеукраїнського страйку, дата якого буде оголошена Всеукраїнським страйковим комітетом окремо. До цього підприємства працюють у звичайному режимі, колективи проводять акції протесту, не пов'язані із зупинкою виробничого процесу», – йдеться в повідомленні.

У комітеті поінформували, що на даний момент своє бажання приєднатися до страйку висловили Черкаський музично-драматичний ім. Шевченка, Львівський академічний ім. Курбаса, Львівський драматичний ім. Лесі Українки, Львівський театр юного глядача, аеропорти Миколаєва та Чернівців, Національний авіаційний університет та Національний транспортний університет та Чернігівський обласний філармонійний центр.

Раніше повідомлялося, що страйк підтримає і аеропорт Луганська, однак в обласній адміністрації спростували цю інформацію.

Також користувачі соцмережі сумніваються в приєднанні до страйку аеропорту Чернівців. «У чернівецькому аеропорту ніхто не страйкує, звідки інфа?» – пише користувач Facebook Олег Тудан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: