У військових гарнізонах пройшли новорічні ранки (фото)

В період Різдвяних й Новорічних свят до Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного навідалися дід Мороз та Снігуронька. Вони привітали усіх військовослужбовців Львівського гарнізону та їхніх дітей зі святами та подарували присутнім казкову програму, повідомили Дивись. Інфо у прес-центрі ЗОКу.

Загалом театралізоване дійство тривало більше години. За цей час гості не лише вислухали побажання присутніх, а й провели з ними низку конкурсів, переможці яких отримали символічні призи. Варто зазначити, що під час новорічних ранків свої акторські здібності дарували малюкам виключно самодіяльні артисти 58 будинку офіцерів.

- І лише традиційною залишається у Львівському гарнізону роль Діда Мороза, яку вже чимало років виконує директор будинку офіцерів – полковник запасу Віталій Провозін, у супроводі чарівної методиста-культорганізатора установи Євгенії Кулик.

– Цього року ми вже провели два новорічних ранки і зібрали 420 малюків. За декілька тижнів, від Святого Миколая до свята Різдва Христового проведемо 8 вистав і плануємо ще зібрати близько 300 дітей. Заздалегідь подбали й про спеціальні запрошення, що були роздані у військових частинах та установах гарнізону за списками, - розповів директор 58 БО Львівського гарнізону Віталій Провозін.

Святкові ранки відбулися й в інших військових установах та військових частинах гарнізонів оперативного командування «Північ». Так, для дітей військовослужбовців та працівників Ужгородського гарнізону в клубі 15 окремого гірсько-піхотного батальйону відбулася театралізована вистава за участю артистів Закарпатського академiчного обласного театру ляльок. А в Яворівському гарнізоні, в клубі 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ». для малечі було представлено святкову програму за участі веселих клоунів, жонглерів та, звичайно, діда Мороза та Снігуроньки.

дитяче-свято2 дитяче-свято3 дитяче-свято4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: