Юні спортсмени Львівщини відзначають новорічні свята (фото)

На виконання Указу Президента України № 653/2013 “Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят для дітей” та розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 16 грудня 2013 року №896/0/5-13 з метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей під час новорічних свят у період з 17 до 26 грудня Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації проведено ряд заходів для юних спортсменів Львівщини, повідомив Дивись. Інфо Анатолій Ігнатович.

Зокрема, 17-20 грудня 2013 року у Миколаївському районі Львівської області на базі Миколаївської районної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся традиційний турнір з футзалу “Кубок Святого Миколая”. Протягом трьох днів 8 дитячих команд з 7 районів та міст Львівської області змагалися за кубок. На урочистому відкритті турніру учасників та переможців турніру відзначили пам'ятними подарунками та медалями начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, заступник голови Миколаївської райдержадміністрації Андрій Пакулець, голова Учнівської спортивної спілки Львівської області Ярослав Гаврих, завідувач сектору молоді та спорту Миколаївської РДА Іван Наконечний.

У м. Львові 19 - 22 грудня у залі ігрових видів спорту освітянської Обласної дитячо-юнацької спортивної школи Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із Львівською ОДЮСШ та Федерацією бадмінтону Львівщини проводився турнір з бадмінтону серед юнаків і дівчат 2002 і 2004 років народження у одиночній, парній та змішаній категорії. Участь у заході, який було присвячено Дню Святого Миколая, взяли  4 команди: Львівська ОДЮСШ, команди загальноосвітніх шкіл № 51 і 65 і КДЮСШ №5 м. Одеса. Змагання проводилися за індивідуальним заліком. Прийняло участь близько 50 юних спортсменів. Призери нагороджені кубками та грамотами.

Юні борці змагалися також долучилися до святкувань. Так, 21 - 26 грудня у м. Стрий на базі Середньої загальноосвітньої школи №10 пройшов Відкритий чемпіонат Львівської області з греко-римської боротьби серед учнів ДЮСШ. Участь у турнірі, який організували Федерація греко-римської боротьби Львівщини, спортивний клуб "Ведмеді" та Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, взяли понад 70 юнаків 2000-2001 та 2002-2003 років народження. Учасники представляли ЛОДЮСШ (м.Стрий), ДЮСШ м.Долина, ДЮСШ  м.Болехів, ДЮСШ м.Червоноград. Юнаки змагалися у 10 вагових категоріях, переможці у кожній з яких були нагороджені призами і грамотами.

спорт2 спорт3 спорт4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: