За смерть дитини у відкритому люці судитимуть посадовця "Львівводоканалу"

Посадовець “Львівводоканалу”, через службову недбалість якого загинула дитина у каналізаційному колекторі, постав перед судом, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі прокуратури міста Львова.
У межах кримінального провадження за цим фактом, 11 жовтня затримано начальника дільниці каналізаційних мереж західного району ЛМКП «Львівводоканал». Посадовцю того ж дня оголошено про підозру в службовій недбалості, що призвела до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 КК України), та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
За процесуального керівництва прокуратури Залізничного району Львова під час досудового розслідування, проведено низку експертиз, що засвідчили незадовільний технічний стан каналізаційного колодязя, в який провалилась дитина.
При цьому встановлено, що зазначений начальник дільниці «Львівводоканалу», усупереч своїм посадовим обов’язкам, не забезпечував належного обстеження колектора та не організовував жодних ремонтних робіт із заміни окремих його елементів, котрі перебували в аварійному стані. Така недбалість і призвела до згаданого трагічного випадку.
Відтак, 27 грудня досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено.
Обвинувальний акт стосовно підозрюваного посадовця скеровано на розгляд Залізничного районного суду міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: