Садовий закликав жити по християнських заповідях

Підвищення рівня соціального забезпечення людей похилого віку - одне з головних завдань влади (відео)

Львів відзначив 105-ту річницю від дня народження Степана Бандери. Урочисті заходи відбулись біля пам’ятника Степанові Бандері. Розпочалось вшанування Героя покладанням квітів, після чого священики відправили молебень, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Також відбулось віче, на якому виступив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Нація, яка знає свою історію і шанує своїх героїв, - має майбутнє. Дуже багато наші вороги хотіли б зробити, щоб ми забули наших героїв і наших провідників. З цього нічого не вийшло. Ми їх пам`ятаємо і знаємо. Сильною буде та держава, яка будує своє майбутнє на пам`яті. Тисячу років має українська ідея. Сьогодні не простий час. Сьогодні дуже важливо, щоб ми усі були разом», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також мер подякував усім львів’янам і українцям за консолідовану позицію в ці дні.

«Сильною є та нація, яка має своїх героїв, яка має своїх провідників. Українська справа має тисячу років. Ми бачили багато прикладів, коли пробували топтати наших героїв, пробували бетоном заливати, щоб ніхто їх не знав. Нічого з того не вийшло. Бо вони справжні. Вони відроджувались. Вони для нас – як живиця. Ми сьогодні живемо у складний, але дуже цікавий час. Ми є свідками новітньої української історії. Якщо у 90-их роках відбулось народження нашої сьогоднішньої української держави, у 2004 році народився народ наш новітній, то сьогодні ми бачимо народження гідності всіх українців. Я гордий за всіх львів’ян, за всіх українців, які чітко висловлюють свою громадянську позицію. Багато молоді, їхні очі – всі прагнуть жити в хорошій країні. Українці сьогодні проявляють свої найкращі риси характеру – сміливість, відданість ідеї, бажання допомагати один одному. Я переконаний, що успішною наша країна може бути тільки тоді, коли всі ці сильні якості ми будемо мати кожного дня, у повсякденному житті. Коли ми будемо братами і сестрами, коли будемо жити по християнських заповідях, коли будемо допомагати один одному, коли будемо єдині. В єдності наша сила», - додав мер Львова Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: