У військо-медичний госпіталь прийшли Дід Мороз і Снігурка (фото)

За традицією, зустріч Нового року у Львівському гарнізоні відбувається за участі знайомих із дитинства персонажів – Діда Мороза і Снігурки. У першу чергу вони поспішають до тих, хто не має можливості зустріти свято у родинному колі – до солдатів-строковиків. У ніч із 31 грудня на 1 січня, казкові герої завітали до казарм Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, до бійців 80-ї окремої аеромобільної бригади ОК «Північ». А зранку 1 січня також відвідали до понад 50 військовослужбовців строкової служби, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

Про це Дивись. Інфо повідомив підполковник Володимир Скоростецький, Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

Щоби створити святковий настій для особового складу військових частин та установ Львівського гарнізону працює колектив 58 Будинку офіцерів міста Львова. Котрий рік поспіль у образ Діда Мороза перед святами перевтілюється особисто керівник цієї установи полковник запасу Віталій Провозін, а у ролі помічниці казкового персонажу – Снігуроньки, виступає методист військового закладу культури Євгенія Кулик яка, до слова, є студенткою Львівської національної музичної академії імені М.В.Лисенка. Дівчина здобуває фах оперної співачки, тож усі привітання, завдяки її хисту стають музичними.

До підготовки новорічних вітань фахівці 58 Будинку офіцерів підходять креативно. Щороку пишеться новий репертуар, готуються вітальні тексти, вірші, жарти.

Кожна новорічна програма повинна бути унікальною, не схожою на попередні, - розповідає начальник 58 Будинку офіцерів міста Львова полковник запасу Віталій Провозін. - Ми готуємо наші виступи для широкого загалу. Новорічні ранки для найменших членів родин військовослужбовців, а їх цього року ми проведемо не менше п’яти. Не забуваємо й про дорослу аудиторію, представники якої теж прагнуть отримати заряд позитивних емоцій та святкових вражень.

Оскільки прийдешній 2014-й за східним календарем є роком синього коня, Дід Мороз цього разу їздив верхи. До клубу Військово-медичного клінічного центу Західного регіону, куди запросили казкових персонажів, Дід Мороз в’їхав на коні. Щоправда - бутафорському. Проте, ця імпреза здорово піднесла настрій пацієнтам. Бійці разом із казковими персонажами мали нагоду поспівати пісень, не обійшлося й без конкурсів. Зокрема, потрібно було придумати ім’я для коня Діда Мороза. Спільним рішенням чотириногого нарекли «Валерієм». У якості призів для найактивніших учасників – солодощі. А згодом – спільне фотографування просто неба.

Ті із пацієнтів, які за приписом лікарів не змогли покинути палати, щоби узяти участь у спільній забаві, без привітань не залишились – після завершення основного дійства, казкові персонажі завітали до усіх відділень, де привітали чергову зміну лікарів, пацієнтів та молодший медичний персонал із новим 2014-м роком.

Позитивні емоції самі по собі мають лікувальний ефект, - каже заступник начальника ВМКЦ ЗР із виховної роботи підполковник Іван Держило. - Тож у такі дні ми намагаємось порадувати наших пацієнтів, створити для них атмосферу свята. Дякуємо нашим колегам і друзям із Будинку офіцерів за допомогу у організації свята.

госпіталь2 госпіталь3 госпіталь4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: