В Україні організовують мережу колективного захисту євромайданівців

Сьогодні, 3 січня, у Львові на вул. Наливайка, 5 (Громадський прес-центр) громадські активісти провели прес-конференцію на якій презентували проект Всеукраїнської мережі колективного самозахисту учасників Євромайданів «СВОЇ», повідомили Дивись. Інфо організатори.

Ідея мережі полягає у забезпеченні колективного самозахисту усіх членів об’єднання. Це відбуватиметься шляхом: «Сьогодні допоможеш ти – завтра допоможуть тобі! Один - за всіх і всі - за одного!» Презентував проект громадський активіст, ініціатор Об’єднання «СИЛА ЛЮДЕЙ» Віталій Ковтун. У ході прес-конференції було обговорено причини ініціювання створення мережі, її мету та етапи становлення та функціонування. Наразі мережа СВОЇ вже діє, зокрема у Новорічну ніч активісти прийшли підтримати СВОЇх під Лук’янівське СІЗО у Києві, яких влада досі утримує як заручників – А.Дзиндзя, В.Кадура та В.Смолій.

Також подібна акція відбулася на Косогірному провулку, де досі утримується 21-й річний студент, - Ярослав Притуленко. Приєднатися до мережі СВОЇ можна заповнивши анкету: http://goo.gl/FW4LFI

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: