У Львові невідомі розбили шибки в помешканні керівника "Студентської Свободи"

Увечері 3 січня 2014 року невідомі побили шибки в помешканні Андрія Пшика – керівника "Студентської Свободи", помічника народного депутата Україні від ВО "Свобода" Ірини Фаріон. Свободівець уже звернувся із заявою про вчинення злочину до Личаківського райвідділу міліції.

За словами Андрія Пшика, інцидент стався о 19:20. "У цей момент я з батьком був удома. Раптом ми почули, як б'ється шкло. В кімнаті вибито шибки в двох вікнах, кидали каменюки. Ми негайно викликали міліцію, в помешканні працювала слідчо-оперативна група", – розповів свободівець.

За словами заступника голови Львівської міської організації ВО "Свобода" Любомира Мельничука, Андрій Пшик є активним учасником Майдану, очолює міську молодіжну організацію ВО "Свобода". "Нині ми розглядаємо дві версії – хуліганство або залякування Андрія Пшика у зв'язку з його активною партійною діяльністю. Ми сподіваємося на об'єктивне та швидке розслідування справи. Вона перебуватиме на контролі в нашого юридичного управління", – зазначив Любомир Мельничук.

Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: