Вибори Януковича будуть у березні 2014 року?

Вибори президента України, стверджують опозиціонери, мають відбутися 30 березня 2014 року

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав Олександр Бригинець, народний депутат від партії «Батьківщина». Зокрема Бригинець заначає, що він вимагає від парламенту 

термінового прийняття підготовленої Постанови про проведення виборів Президента України, як і передбачає Конституція України, 30 березня 2014 року.

«Конституція України в пункті 4 статті 103 прямо вказує, що чергові вибори Президента України проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень Президента України. Інавгурація діючого Президента України, В.Ф. Януковича, відбулась 25 лютого 2010 року, відповідно п'ятий рік повноважень Президента України В.Ф. Януковича починається з 26 лютого 2014 року. Остання неділя березня в 2014 році, який, відповідно, є п’ятим роком повноважень Президента України В.Ф.Януковича, припадає на 30 березня 2014 року», - означає Бригинець.

За його словами, дотримуючись Конституції України, Верховна Рада України зобов’язана призначити чергові вибори Президента України на 30 березня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: