Яценюк порівняв Євромайдан із діяльністю партизанів

Мітингувальники мають залишатися на Майдані Незалежності в Києві до президентських виборів. Про це заявив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк в ефірі «5 каналу», пише НБН.

«Ми маємо рік на те , щоб підготуватися до проведення президентських виборів. На те , щоб ті сотні тисяч людей, які були на Майдані, доклали своїх зусиль для роботи в комісіях, в якості спостерігачів, агітаторів, і для того, щоб приїхати сюди, в Київ, в ніч, коли рахуватимуть голоси і визначатися, хто виграв президентські вибори, і захистити вибір мільйонів українців», – сказав пан Яценюк.

При цьому він зазначив, що громадське об'єднання «Майдан» створене для захисту результатів голосування на виборах президента в 2015 році.

«Майдан не має права стояти, тому що якщо Майдан стоїть – це означає, що ми регресуємо, а не прогресуємо. Саме тому Майдан зараз ввів нову тактику – тактику певних таких партизанських вилазок, коли Майдан йде до міліції, до Януковича, Азарова, Рибака, коли Майдан захищає своїх активістів біля ДАІ, коли Майдан постійно за щось бореться», – заявив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, раніше Арсеній Яценюк заявив, що є всі юридичні можливості для проведення дострокових президентських виборів у жовтні 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: