Журналіст закликав до бойкоту "Майдану" (відео)

"Закликаю порядних людей утриматися поки що від вступу до цього кумедного клюбу партноменклатурних функціонерів, недосвідчених юних революціонерів та політичних пенсіонерів! Слава Україні!", - повідомив Руслан Коцаба у коментарі Версіям.

"Я, був присутній на установчих зборах (теж зацікавився таємничістю такого високоповажного зібрання!), але чітко відмовився вступати у гНОМ Майдан. Бо що я маю спільного до дискредитованих партійних функціонерів чи яке моральне право маю я, сіра миша маленька, аби стояти поряд зі світочами національно-визвольної боротьби типу обвішаного бойовими медалями ОУН-УПА Карловича-Боровича чи професійного УКРАЇНЦЯ Волковецького?

Хоч відмовив я їм у вступі до гНОМу з іншої причини – бо є журналістом, а тому не маю бажання заангажовуватися у якісь сумнівні мертвонароджені структурки. Тим більше, переконаний, що доведеться цих ерзац-єуропейців нещадно критикувати – починаючи від принципів та мети створення гНОМ “Майдан”.

Мене, для прикладу, обурила відсутність у програмі “Майдану” пункту про ініціювання відставки Януковича… Тому закликаю порядних людей утриматися поки що від вступу до цього кумедного клюбу партноменклатурних функціонерів, недосвідчених юних революціонерів та політичних пенсіонерів! Слава Україні!", розповів Руслан Коцаба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: