Журналістка Тетяна Чорновол дала перше інтерв'ю після страшного побиття на Бориспільській трасі (відео)

2 тижні після нападу відома журналістка і активістка Тетяна Чорновол не розмовляла з пресою, проте вона погодилася зустрітися з журналістами ТСН і розказати, що ж сталося тієї злощасної ночі, коли її побили, йдеться в сюжеті ТСН.19-30

На 13-ий день після побиття, Тетяна Чорновол все ще перебуває в лікарні. Майже увесь час спить. Лікарі називають її стан задовільним. Але кажуть, на відновлення потрібні ще 2 місяці.

"Я почуваюся більш-менш. Не можу сидіти за комп'ютером, як починаю читати текст – в мене починає запаморочення. В мене знову-таки якась проблема емоційна. Дуже швидко збуджуюсь", - розповіла Чорновол.

У ніч на 25 грудня Тетяна їхала з Майдану додому, щоб наступного дня побачити виступ сина у дитсадку. Каже, коли на Бориспільській трасі помітила, що за нею стежать, одразу подумала про арешт. Коли ж машину почали таранити – зрозуміла – це - цілеспрямоване переслідування. На записі з відеореєстратора не чутно жодного слова від Тетяни. Вона визнає, що справді мовчала

"Я була сконцентрована, я намагалася вижити, бо зрозуміла – що події розгортаються таким чином, що, очевидно, це замовлення мене", - згадала постраждала журналістка.

Головною її метою у ті секунди, каже Тетяна, було дістатися будь-якого людного місця. Тікати з машини вона почала, зрозумівши, що ударів авто таки не витримало. Коли Чорновол наздогнали - били професійно - прицільно по голові, причому намагались точно по скронях.

"Я пам'ятаю, як у мене просідає ніс, я пам'ятаю, як він просто знищується. Я не можу зрозуміти, чому я стояла з опущеними руками і мене весь цей час били по обличчю", - зізналася жінка.

Тетяна переконує – нападники були певні, що вона мертва, тому й покинули її лежати на узбіччі.

"В моїх легенях було багато крові. А це означає,що я не дихала певний час. Деякий час на холодній температурі і я могла не піднятися", - поділилася Тетяна.

Джерело: ТСН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: