Охоронці на Майдані забороняють журналістам їх знімати і погрожують стирати записи

Члени загонів самооборони на Майдані Незалежності забороняють журналістам їх знімати і загрожують інакше стирати записи з апаратури. Про це в понеділок, 6 січня, повідомляє кореспондент НБН.

Сьогодні, коли журналістка НБН вела пряму трансляцію з Майдану Незалежності, біля Будинку профспілок до неї підійшов один з охоронців і поцікавився, що вона знімає. Отримавши відповідь, що ведеться пряма трансляція, чоловік зажадав, щоб ні в якому разі не знімали охоронців. При цьому він пояснив свою вимогу тим, що охоронцям не подобається, що їх знімають, і пригрозив, що в іншому випадку вони будуть стирати запис. Чоловік не представився.

Відзначимо, що подібні випадки бували і раніше. Так, ще в грудні охоронці зажадали від журналіста НБН припинити зйомку в Будинку профспілок, заявивши, що потрібно знімати «там, де дозволено», тобто біля сцени і в приміщенні прес-центру Штабу Майдану.

Як повідомляв НБН, сьогодні весь день зі сцени Майдану виступатимуть вертепи та церковні хори.

Увечері, о 19:00 зі своїми привітаннями на честь Різдва зі сцени Євромайдану звернуться керівники опозиції. Після цього, о 22:00 розпочнеться урочисте різдвяне богослужіння.

У 23:00 до вірян зі сцени звернуться представники релігійних конфесій з пастирським словом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: