Петиції з вимогою звільнити Тимошенко на сайті Білого Дому залишилося зібрати 88 тисяч голосів

Петиції з вимогою до Адміністрації Президента США Барака Обами сприяти негайному звільненню лідера опозиції Юлії Тимошенко, яка з'явилася на сайті Білого Дому 21 грудня, залишилося зібрати 88 тисяч голосів.

У петиції, розміщеній на офіційному сайті Білого дому наголошується, що Юлія Тимошенко є політичним в'язнем режиму Януковича вже 2,5 року, а її арешт був визнаний Європейським судом з прав людини незаконним, повідомляє Цензор.НЕТ .

У петиції йдеться : "Ми закликаємо Адміністрацію Обами використовувати всі законні засоби для негайного звільнення Юлії Тимошенко. Її політично мотивоване ув'язнення шокувало демократичний світ. Європейські лідери, Уряд США, Уряд Канади та інші лідери демократичного світу висловили глибоку стурбованість з цього приводу і закликали президента Януковича звільнити Юлію Тимошенко, оскільки суд над нею був політично мотивованим"

У документі також наголошується, що в Києві на Майдані протестують сотні тисяч людей , які хочуть бачити лідера опозиції вільною.

Для того , щоб досягти цієї мети , потрібно зібрати 100 000 підписів до 19 січня 2014 року.

Для підтримки петиції необхідно проголосувати за посиланням і розмістити заклик підтримати її :

1 . Email . Надішліть петицію електронною поштою Вашим друзям, членам сім'ї та іншим людям, яких хвилює ця проблема, і закликайте їх підтримати її .

2 . Facebook. Розмістіть цю петицію на своїй сторінці у Фейсбуці і закликайте підтримати її .

3 . Twitter. Розмістіть цю петицію в Твіттер і закликайте підтримати її.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: