Луценко: Я не підтримую рішення йти у Президенти різними колонами

"Я не підтримую рішення йти в Президенти різними колонами. Це добра ідея для демократичних виборів, але не для війни з мафією. Я не розумію сенсу стояння Майдану до виборів 2015. Тактика "партизанських вилазок" до владних апартаментів не здатна забезпечити кардинальних змін. Але сперечатися про це - неконструктивно", - пише у Фейсбуці Юрій Луценко

"Проте, ще є можливість переламати негативні тенденції. Для цього лише варто зробити з ВО "Майдан" не допоміжний загін для перемоги певної партії на президентських виборах, а організований рух мільйонів громадян по найму політиків. Бо суспільство вже не в 2004, коли шукали політичного месію. В 2014 люди розглядають політиків, як інструмент перезавантаження країни.

І першим тестом цього має стати вміння домовлятися політиків між собою. Я глибоко переконаний, що лише формула єдиного кандидата на чолі єдиної команди опозиції може забезпечити перехід на нашу сторону частини силовиків, бюрократії та депутатів.

Але , якщо вже Майдан не зміг подолати егоістичне начало у вождів, то потрібне хоча б їх спільне рішення і особиста відповідальність щодо конкретного плану тотальної блокади влади з певного числа по всій території України!

Мета наступу - відновлення Конституції 2004 року, новий закон про вибори, об'єктивний склад ЦВК і дата дострокових виборів Президента в 2014 році.

Повторюсь: ніякої міліції не вистачить, щоб контролювати всю протяжність автострад, залізниць, всі підходи до адміністрацій та маєтків. Звалити межигірського колоса на глиняних ногах можливо. Аби була політична воля", - повідомив Юрій Луценко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: