На Євромайдані стоять нелюди і фашисти, - ПР

Михайло Чечетов: Ми думали, що на майдані зібралися варвари і вандали, а виявляється це - нелюди і фашисти, -  про це, коментуючи інцидент, пов'язаний із вказівкою народного депутата від «Свободи» Михайла Блавацького відібрати у співробітниці благодійного фонду гроші, зібрані на лікування онкохворої дівчинки, заявив народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов. Про інцидент в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомила співробітниця Благодійного фонду «Глобальна служба допомоги» Лідія Бєлашова, повідомляє прес-служба ПР.

«До цього інциденту потрібно поставитися з усією серйозністю, перейдені всі рамки дозволеного, - вважає народний депутат. - Небезпечно недооцінювати такі випадки. Багато хто думає, що на майдані - збіговисько варварів і вандалів, а, виявляється, це нелюди і фашисти! Прикриваючись євроінтеграційними гаслами, «свободівці» вже не гребують відкритим грабежем».За його словами, кожна копійка, зібрана на лікування онкохворої дівчинки, збільшувала її шанси на життя, але це не хвилює знахабнілих «свободівців».

«Що вже говорити про те, як вони обійшлися зі співробітницею благодійного фонду? Їй заламували руки, принижували, розтоптували її жіночі честь та гідність, рилися в її особистих речах, при цьому нахабно даючи зрозуміти, що міліція їй не допоможе, тому що «міліція з народом», - зазначив Михайло Чечетов.На його думку, представники «Свободи», які наплювали не тільки на закони України, а й на всі норми моралі, не мають права говорити від імені народу.

Політик також звернувся до киян, закликаючи припинити «підгодовувати» наймасовіше бандитське угрупування в історії незалежної України.Він закликав правоохоронні органи якнайшвидше дати належну оцінку цьому випадку і покарати винних.

«Люди, будьте пильні! Ті, хто нібито стоїть за ваші інтереси, ті, кого ви годуєте, відриваючи від сімейного бюджету останні копійки, у відкриту грабують жінок! Якщо цей свавілля не буде припинене, якщо грабіжники не отримають по заслугах, то завтра вони прийдуть у ваші будинки і почнуть грабувати вас, бити і ґвалтувати ваших дружин, матерів та дочок!» - підсумував парламентарій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: