У Львові для бездомних та малозабезпечених мешканців організували святковий обід

Дбаємо про тих, хто потребує допомоги. Учора у храмі Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ відбувся різдвяний обід з бездомними та малозабезпеченими мешканцями Львова. До святкової трапези долучились Владика Венедикт та міський голова Львова Андрій Садовий, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Різдво ми завжди асоціюємо з радістю. Навіть сьогодні, коли нема снігу, відчувається радість. Відчувається, що люди сповнені радістю. Це радість, бо Бог став людиною. Бог став людиною, щоб людину привести до божественного – до раю. Сьогоднішній обід також є радістю. Дякуємо Спільноті Святого Егідія. Всіх вітаю з нагоди різдвяних свят. Зичу вам Божого благословення, щоб ви жили тією радістю», - зазначив Владика Венедикт.

На різдвяний обід запрошено 200 осіб з числа малозабезпечених та бездомних.

«Перш за все, бажаю усім багато здоров`я. Щоб у ті дні Різдва ми були добрими. Дуже важливо, що сьогодні ми є разом, що ми єдині. Дуже тішусь, що у Львові є така добра традиція, коли ніхто не забутий. Коли ми разом споживаємо цей різдвяний обід, то в цьому є велике значення – єдність, сила, порозуміння. Бажаю усім багато добра», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Організатор заходу – Спільнота Святого Егідія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: