У Львові створюють аудіокурс лекцій для медичних коледжів України

У грудні 2013 року Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» продовжив роботу над створенням аудіолекцій для студентів з глибокими ураженнями зору, які навчаються в медичних коледжах України. Проект провадиться за фінансової підтримки БФ Ріната Ахметова «Розвиток України». Про це повідомила виконавчий директор ЛОО ВГО УСІ Оксана Потимко, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Фонд виділив 41500 грн для оплати послуг студії звукозапису, в якій здійснюватиметься аудіювання лекційного матеріалу. Готуватимуть та озвучуватимуть лекції викладачі Львівського державного медичного коледжу ім. Андрея Крупінського, директор якого Марія Шегедин й стала ініціатором проекту «Аудіокурс лекцій для студентів-медиків» з огляду на відсутність рельєфно-крапкових підручників. Проект триватиме протягом 2014-15 років, оскільки йдеться про створення аудіолекцій до 35 навчальних дисциплін.

Виготовлення навчального курсу аудіолекцій розпочалося влітку 2013 року за підтримки БО «Львівська освітня фундація», яка виділила для зазначених цілей кошти в сумі 8 тис грн. Втілював проект Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих (голова правління – інв. I гр. по зору Володимир Дурнєв).

Організатори проекту розміщуватимуть виготовлений матеріал на веб-сторінці www.openlife.lviv.ua у розділі «аудіокурс для медколеджів». Нагадаємо, що веб-сторінка www.openlife.lviv.ua є доступною для користувачів з глибокими порушеннями зору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: