До 20 січня боларди повинні бути в робочому стані, - Олег Шмід

13 січня розпочнуться роботи із налагодження системи роботи автоматичних болардів, встановлених при в’їзді у історичну частину міста. Протягом тижня, до 20 січня, боларди повинні бути у робочому стані, однак точний термін їх запуску у штатному режимі поки не відомий – потрібно узгодити всі питання. Про це повідомив радник міського голови з питань розвитку велосипедної інфраструктури Олег Шмід.

«Зараз міська рад вже встановила 5 болардів на вул. Беринди, Руській та Братів Рогатинців та захисні стовпці біля світлофорних стійок, що запобігають наїздові на обладнання. Тому наступного тижня інженери налагоджуватимуть роботу болардів. Проте це не означає, що вже після 20 січня боларди будуть працювати в штатному режимі», - зазначив Олег Шмід.

Перед запуском потрібно узгодити всі деталі та питання, пов'язані з доступом автомобілів мешканців пішохідної зони.

«Поки невирішеним залишається питання про порядок регламентованого заїзду в пішохідну зону, а також потрібно відтестувати режими роботи болардів. В наших інтересах – не створити незручності для мешканців Старого міста, мінімізувати людський фактор при керуванні обладнанням. Для вирішення цих питань потрібний якийсь час. Але сподіваюся, до кінця січня боларди можна буде ввести в дію вже у штатному режимі», - додав Олег Шмід.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі міської ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: