На охоронців Євромайдану завели кримінальну справу

Київська міліція розпочала кримінальне провадження проти охоронців Євромайдану

Про це повідомила прес-служба київської міліції.

За їхніми словами, вчора охоронці Майдану не давали знімати журналісту телеканалу «112» і виштовхали того з зали засідань Будинку профспілок.

«Вони висмикнули шнур мікрофону, хапали та виривали з рук його планшет. Все, що відбувалося було зафіксовано на камеру планшету», - повідомили в міліції.

За інформацією правоохоронців, дану подію було зареєстровано в Шевченківському РУ ГУМВС України в місті Києві. Слідчим відділом райуправління наразі розпочато кримінальне провадження за статтею «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Триває розслідування.

«Окрім цього, журналіст звернувся із заявою в Шевченківське райуправління міліції про вчинення кримінального правопорушення щодо нанесення тілесних ушкоджень невідомому в приміщенні Будинку профспілок. За цим фактом також розпочато кримінальне провадження, проводиться подальша перевірка всіх обставин цієї пригоди», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, журналістів провладного телеканалу «112» неодноразово звинувачували у провокаціях проти Євромайдану. Цей канал пов’язують з главою МВС Віталієм Захарченком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: