ВО "Майдан" вже має план на січень і протестну раду

Всеукраїнське об'єднання "Майдан" формує протестну раду і не планує завершувати акцію Євромайдан, доки уряд не піде у відставку.

Про це сьогодні заявили представники ради ВО "Майдан". Вони зауважили, що в євромайданівців "настрій бадьорий" і вони продовжують стояти в центрі Києва.

Вимоги демонстрантів залишаються такими ж, як і раніше: відставка прем'єр-міністра Миколи Азарова, міністра МВС Віталія Захарченка, а також відставка президента України і проведення дострокових виборів.

Представники ВО "Майдан" пообіцяли, що акції протесту будуть більш динамічними. Співачка Руслана, яка теж входить до ради ВО "Майдан", розповіла, що на останньому засіданні організації обговорювався подальший план дій Євромайдану і його мобілізації.

"Сьогодні на нараді було оголошено про створення протесаного комітету. Політики до нього входять в тому числі", - розповіла Руслана.

При цьому вона зазначила, що більша частина комітету утворена з громадських діячів. Вона також розповіла, що вже є план дій Євромайдану на січень 2014 року.

Джерело: ТСН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: