ЗахОК таки переїде у Рівне

Триває реорганізація Західного оперативного командування, центр якого був у Львові, в Оперативне командування «Захід» з центром у Рівному. Про це в коментарі Гал-інфо розповів керівник Західного медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

Зауважимо, що Західне оперативне командування повинно було бути ліквідоване до 1 січня 2014 року. Однак через затримки із фінансуванням і певні організаційні моменти термін реорганізації продовжили.

«Нині триває процес передачі матеріальних цінностей, також потребує розв'язання кадрова проблема, а саме працевлаштуванням військових. Декому з них пропонують роботу в інших військових формуваннях чи правоохоронних органах», – зазначив Поронюк.

Після реорганізації звільниться будинок на вул. Батуринська, 2, так званий львівський «пентагон», в якому досі розташовувався штаб ЗОК. Військові планують перемістити туди кілька структур, зокрема, обласний військкомат, деякі військові частини, аби вивільнити досить великі площі у Львові. Як зауважив керівник медіа-центру, такий крок дозволить армії скоротити витрати на утримання приміщень.

Звільнені площі можна буде використати, приміром, як житло для військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: