На Євромайдан на день витрачають 50 тисяч гривень, - Кубів

Життєдіяльність Майдану в середньому обходиться в 50 тисяч гривень на день. Про це на прес-конференції повідомив народний депутат від Батьківщини, один з координаторів акції протесту Степан Кубів.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, за словами Кубіва, за останні 20 днів грудня видатки на функціонування Майдану склали близько 1 млн.грн. "Це кошти, які ми заплатили за утримання Майдану в цілому, в тому числі це вивіз сміття, біотуалети, комунальні послуги, енергетика, холодна і гаряча вода, оплата оренди приміщень, використання бензину і солярки в генераторах та інші витрати, пов'язані з веденням господарства . Сюди ж входить оренда приміщень кухні і оплата роботи кухарів та персоналу, які прибирають, включаючи питання санепідемстанції", - сказав він.

Коментуючи на прохання журналістів заяву представників Громадської ради Майдану про те, що Майдан видихається, Кубів сказав: "Будь-яка неплатоспроможність Майдану на сьогодні відсутня. У нас є сьогодні кошти, які абсолютно дозволяють нам стояти й далі. Є багато спонсорів, які роблять пожертвування і нам допомагають. Нам допомагають або грошима, або товарами".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: