Учасникам Євромайдану потрібно зрозуміти, що час грає на руку Януковичу, - політолог

Політолог Вадим Карасьов скептично ставиться до нинішнього стану Євромайдану. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі НБН.

«Опозиції потрібно, щоб Майдан не просто стояв, але і рухався, політично еволюціонував. Потрібна персоніфікація Майдану, потрібне лідерство. І ще йому потрібна єдність. Не повинно бути трьох окремих колон політиків, як не повинні бути відокремлені цивільний Майдан і політичний», – сказав пан Карасьов.

Політолог схиляється до того, що всі учасники Євромайдану повинні сконцентруватися на темі майбутніх президентських виборів і визначитися з єдиним кандидатом.

«Потрібні парламентські вибори і президентські. І на президентські вибори повинен піти єдиний кандидат від Майдану. Я підкреслюю, не від опозиції, а від Майдану. Я не кажу, що єдиним кандидатом від Майдану не може бути опозиціонер. Тут вже Майдан повинен вирішити, чи має сенс такий збіг. Але єдиний кандидат має бути визначений, і Майдан має стати більш організованим, інакше все це перетворюється на партизанщину, анархізм і проведення часу», – констатував він.

За словами пана Карасьова, учасникам Євромайдану не завадило б поквапитися з конкретними діями – сприятливий час для перемоги дуже скоро може закінчитися.

«Майдан повинен зрозуміти, що час зараз грає на владу, і якщо пройде ще трохи часу, Майдан остаточно упустить останній шанс на перемогу, він вже почав його упускати», – підсумував політолог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: