Антимайданівці допоможуть депутатам проголосувати бюджет

У Партії регіонів обіцяють, що держбюджет буде ухвалено 16 січня. Опозиція має зауваження

Про на погоджувальній раді заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов. Він нагадав, що відповідне рішення має бути ухвалено згідно з раніше прийнятою парламентом постановою.

"Бюджет буде ухвалено 16 числа, тому що країна не може жити без бюджету", - підкреслив він.

Водночас в ці хвилини біля будівлі Верховної Ради України проходить акція прихильників Партії регіонів. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. Прихильники влади заявили, що мають намір продовжувати свою акцію доти, доки не буде прийнято держбюджет на поточний рік.

Комендант "наметового містечка" в Маріїнському парку Олександр Зінченко розповів, що мітингувальники підтримують "стабільність в країні" і вважають неприпустимим перешкоджати прийняттю держбюджету.

Опозиція ж не хоче приймати Бюджет-2014 в такому вигляді. Зокрема, фракція ВО  "Свобода" не має наміру голосувати за проект закону  в нинішній редакції і підготувала ряд пропозицій до документ.

"Якщо все буде в рамках закону - будемо розглядати. Якщо ні - то й розгляду не буде", - повідомив заступник голови фракції «Свобода» Олексій Кайда.

Заступник голови фракції ПР Анатолій Кінах  не виключає, що держбюджет- 2014 може бути прийнятий на виїзному засіданні Ради. «Якщо опозиція як і раніше буде діяти за принципом дестабілізації ситуації в країні шляхом блокування роботи парламенту, то ми, безумовно, будемо приймати альтернативні рішення і затверджувати бюджет поза сесійної зали, що дозволяє регламент Верховної Ради» , - сказав Кінах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: