Дорожники Львівщини готові до ожеледиці і снігопадів (фото)

Сьогодні зранку на дорогах Львівщини працювало 80 одиниць техніки. «Була попереджена слизькість та дороги було попередньо посипано, – повідомив директор ДП «Львівський облавтодор» Віктор Багрій, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

За словами директора облавтодору, на зимовому утриманні задіяно 248 одиниць техніки, яких достатньо для того, аби впоратись зі штатною ситуацією. Також є 115 одиниць резервної техніки.

«Ми виконали великий комплекс робіт. Зокрема, це заготівля протиожеледних матеріалів, яких цього року є понад норму (140%). Також є достатньо солі. Паливно-мастильні матеріали ми закупили вчасно і маємо в резерві 50 тонн», – поінформував  В.Багрій.

Працівники Служби автомобільних доріг у Львівській області спільно з ДП «Львівський облавтодор»  під час святкових та вихідних днів ведуть цілодобове чергування з метою прийняття необхідного рішення при виникненні надзвичайних ситуацій. Також цілодобове чергування запроваджено у філіях дочірнього підприємства для оперативного реагування на ситуації, що можуть виникнути на автомобільних дорогах Львівщини.

Як повідомив Микола Гнатів, в Служби автомобільних доріг у Львівській області є сучасні системи відео спостереження, за допомогою яких є можливість перевіряти стан доріг в онлайн режимі. На сьогодні ведеться цілодобове спостереження за 5 ділянками та ще 5 ділянок можна переглядати в режимі фотофіксації.

Окрім того, для запобігання снігових заносів та переметів філії ДП «Львівський облавтодор» продовжують роботи з встановлення снігозатримуючих щитів на  автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення.

дорожники

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: