Луценко, імовірно, був п’яний, - МВС (відео)

На сайті МВС оприлюднено відео подій 10 січня, коли біля будівлі Києво-Святошинського райсуду та Святошинського райвідділку міліції сталися сутички між "Беркутом" і протестувальниками. Як відомо, тоді правоохоронці побили Юрія Луценка (він потрапив до реанімації), близько десяти мітингувальників, кількох журналістів і двох народних депутатів.

Утім, міліція не вважає силовиків винними в конфлікті й у побитті екс-міністра. Змонтоване відео, взяте МВС із різних джерел, супроводжує коментар, прямо протилежний версії мітингувальників, журналістів і самого Луценка.

"Відповідно до неадекватної поведінки, він, імовірно, перебував у стані сп'яніння", – каже коментатор ролика про Юрія Луценка.

"Підійшовши до одного з керівників спецпідрозділу, Юрій Луценко нецензурно висловився та погрожував йому. Після цього разом із дружиною він пішов у бік групи мітингувальників. Між мітингувальниками та міліціонерами пан Луценко не перебував. Тілесних ушкоджень Юрієві Луценку працівники міліції не спричиняли. Через деякий час пролунала фраза про те, що Юрія Луценка побили. У зв'язку з цим група громадян кинулася до автобусів і намагалася їх пошкодити. Працівники міліції були змушені відтіснити правопорушників од транспортних засобів", – коментує голос за кадром.

Нагадаємо, що в ніч проти суботи на проспекті Перемоги в Києві активісти Автомайдану блокували автобуси з бійцями "Беркута". Луценка побили разом із іншими мітингувальниками. "Беркутівці" раптово почали нещадно бити його по голові... Розбили на обличчі окуляри. Він упав, знепритомнів, і тільки тоді вони перестали його бити", – повідомила його дружина, депутат Ірина Луценко. За її словами, Юрієві Луценку завдали близько десяти ударів кийками.

Джерело: ТВі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: