На вулиці Хоткевича ліквідовують витік води

Сьогодні на вулиці Хоткевича, 14 ремонтна бригада ЛМКП «Львівводоканал» виконує аварійні роботи з ліквідації витоку води, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Інформація про витік води на вулиці Хоткевича надійшла у диспетчерську службу 12 січня об 11 годині. Однак аварійні роботи ми виконуємо сьогодні, оскільки нам необхідно було погодити з відповідними службами місце розташування існуючих підземних комунікацій. Зазвичай ми ліквідовуємо витоки води у день надходження заявки або у наступний день.

Ліквідація витоку води - це не завжди легкий процес. Іноді проведення ремонту може зайняти більше часу, ніж ми хотіли б, оскільки нам потрібно завершити численні зміни у системі водопостачання, щоб звести до мінімуму незручності для наших споживачів», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Довідка

Наступні кроки пояснюють, що відбувається після того, як ви повідомите ЛМКП «Львівводоканал» про витік води:

Крок перший:  Абоненти повідомляють про витік води

Ми приймаємо повідомлення про витоки води за номером 15-51 або 276-20-50

Крок другий: Обстеження витоку

Іноді витоки води трапляються з водопроводів, що не перебувають нашому балансі або з тепломережі. Також трапляються приховані витоки води. Обстеження витоку дає можливість з’ясувати ці обставини та визначити потребу в залученні спецтехніки.

Крок третій: Оцінка впливу на споживачів

Після обстеження місця витоку наші фахівці з’ясовують скільки споживачів матимуть незручності від проведення ремонту. Якщо труба обслуговує тисячі осіб, включаючи лікарні і школи, ми повинні напрацювати оптимальну схему перекриття трубопроводів, щоб скерувати воду з інших напрямків та звести до мінімуму район, що опиниться без водопостачання.

Крок четвертий:  Погодження існуючих інженерних комунікацій

Нам необхідно погодити з відповідними службами місце розташування існуючих підземних комунікацій (газопроводів, електрокабелів, телефонних мереж тощо), щоб уникнути пошкоджень та убезпечити наших працівників.  Іноді таке узгодження потребує додаткового часу.

Крок п’ятий: Погодження з міською радою

Якщо наші труби пролягають під дорогами, тоді нам необхідно  отримати дозвіл від міської  ради  для роботи на дорозі, призупинення руху транспорту, погодження зміни руху маршрутів громадського транспорту. Відтак міська рада призначає нам дату, коли ми можемо виконати аварійно-відновлювальні роботи. Згадані фактори також можуть вплинути на нашу здатність усунути витік відразу.

Крок шостий: Відключення води

Про час виконання планових ремонтних робіт ми попереджаємо наших споживачів заздалегідь за допомогою оголошення через ЗМІ та співпрацюємо з працівниками житлово-експлуатаційних організацій (ЛКП), які розміщують друковані оголошення на під’їздах будинків. У випадку аварій на зовнішніх мережах водопостачання ми маємо право тимчасово припинити або обмежити подачу води без попередження.

Крок сьомий: Ремонт водогону

Працівники ремонтно-експлуатаційних служб виконують ремонтні роботи: розкопують дорогу, тротуар або газон; заварюють трубопровід у місці витоку води, встановлюють ремонтне обладнання (хомути, накладки, муфти)/ іноді доводиться замінювати ділянку аварійного водогону. Після завершення ремонту водопостачання відновлюють. Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб усі витоки води у місті усувалися протягом наступних 2 робочих днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: