"Ну скільки можна це терпіти", - у Києві знову збирається Антимайдан (відео)

Прихильники чинної влади знову розгортають табір антимайдану в Маріїнському парку столиці: встановлені перші намети і польові кухні. До ранку організатори обіцяють зібрати на мітингу супротивників Євромайдана близько десяти тисяч людей.

«У Маріїнському парку знову «оживає» антимайдан, хоча люди, що зібралися там принципово себе так не називають. Навколо парку вже виріс досить високий металевий паркан. Також вже встановлено кілька наметів і розвантажені польові кухні, які із завтрашнього дня почнуть повноцінно функціонувати і забезпечувати їжею 10 тис. осіб – саме стільки планується зібрати тут за ніч», – повідомляє «ТСН».

За запевненнями координаторів акції, відкриття наметового містечка прихильників влади відбудеться о 10 ранку.

При цьому активісти антимайдану заявляють, що зібралися в Маріїнському парку на акцію на підтримку «порядку».

«Ми громадська організація «За порядок». Ми з різних міст, ми зібрані у соцмережах. Списуємося, збираємося... Мета – щоб нас почули», – заявив один з учасників підготовки табору регіоналів.

За словами інших активістів, вони зібралися в Києві, щоб забезпечити Верховній Раді спокійне прийняття Державного бюджету на 2014 рік.

«Відбуваються зараз такі події там, внизу (на Майдані Незалежності – ред.), люди починають бити водіїв, беркутівців, почалися провокації з приводу того, щоб не прийняти бюджет, закликають заблокувати трибуну. Ну скільки можна це терпіти», – сказав інший учасник провладної акції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: