Що в Україні належить Партії регіонів, - перелік

У мережі оприлюднили оновлений список підприємств та компаній, що їх закликає бойкотувати Євромайдан.

У списку є десятки підприємств, які надають фінансові послуги (зокрема банки ПУМБ, "Брокбізнесбанк", "Банк Форум", "Надра Банк"), компанії-виробники продуктів харчування та напоїв ("Плакучая Ива", "Три ведмеді", "Росинка", "Софія Київська", "Верес", "Гаврилівські курчата", "Артемівське шампанське"). Також до списку увійшла низка торговельних компаній (у тому числі мережа "Епіцентр"), аптеки ("Стиролбіофарм", ТАС, "Наша аптека"), мережі заправних станцій ("Паралель", "БРСМ Нафта") тощо.

Бойкотувати закликають і товари компаній-виробників товарів для дому, 12 ЗМІ, 9 інтернет-видань, 13 радіостанцій, 15 телеканалів, кілька інформагенцій, транспортні компанії. Є у чорному списку і розділ "Спорт та розваги". У ньому вказані імена зірок естради, зокрема Таїсії Повалій, Володимира Гришка, Наталії Могилевської, Марії Яремчук та Яна Табачника. Вони, як зазначено, підтримують ПР та президента.

Низку спортклубів, у тому числі БК "Київ", ФК "Шахтар", "Говерла", "Севастополь", "Металіст" (Харків), "Металург", "Чорноморець", "Зоря" та "Іллічівець", також просять бойкотувати, адже їх контролюють члени ПР або так звана Сім’я.

Серед іншого у списку фігурують десятки ресторанів, комплекси нерухомості, ТРЦ, пише ТВі.

Із оновленим списком компаній можна ознайомитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: