До забудови на Озаркевича причетний охоронець Кривецького? (відео)

Як уже повідомляло Дивись. Інфо, 14 січня мешканці вулиць Озаркевича та Шептицького, які потерпають від незаконної забудови, зібрали збори у подвір’ї, де нещодавно повалили паркан.  Участь у зборах взяло близько 60 людей, які очікували, що забудовник здійснить спробу вдруге встановити незаконний паркан під прикриттям міліції.

Як повідомили Дивись. Інфо у прес-центрі "Автономного опору", "цікаво, що приблизно о 20:00, перед початком зборів, на місце прибуло три екіпажі міліції і ДАІ. Міліціонери зібрались складати протокол адміністративного порушення про несанкціоновані збори громадян, проте люди, довівши їм абсурдність таких дій, передумали і вже пошкодували, що з’явились. Активісти змусили показати свої документи міліцейського “тіхаря”, який на кожній масовій акції в місті знімає обличчя мітингувальників на камеру.

"Разом з міліцією перебував і Артем Комісаров – колишній міліціонер, а зараз – начальник охоронної фірми, яка стереже об’єкт на Озаркевича. Як вдалось вияснити, в 2012 році (і, можливо, навіть посьогодні) він був начальником охорони у клубі “Fashion club”, де відзначився побиттям людей. Як відомо, цей клуб належить свободівцю Ігорю Кривецькому.

Також варто зазначити, що на своєму офіційному сайті свободівці заявили, що цитуємо “Під час обговорення проблемних питань ми разом із членом Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Василем Петриком та громадою дійшли згоди про проведення в понеділок робочої зустрічі із фахівцями та мешканцями вулиці”. Про жодні зустрічі з депутатами мешканці не чули. Жоден свободівець на місце зустрічі не з’явився і на контакт з людьми не виходив.

Мешканці настроєні активно боронити свою територію. В середу пікетуватимуть Міськраду разом з громадськими організаціями. Жоден з них не збирається здаватись і вірить у перемогу справедливості. Найголовнішим є те, що люди вже не сподіваються на допомогу чиновників і депутатів, і збираються відстоювати свої права власними силами, що обіцяє успішно для них завершитись", - йдеться у повідомленні "Автономного опору".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: