На Львівщині оголошено прийом документів на отримання премії КМУ

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України “Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України” за № 1333 від 21.11.2007 р. в області оголошено прийом документів на отримання Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджується молоді, особливі досягнення якої сприяють розвитку суспільно-економічного життя України та утвердженню її міжнародного авторитету.

Документи кандидатів для присвоєння Премії приймаються в управлінні молоді та спорту Львівської облдержадміністрації за адресою: м. Львів, вул. ген. Чупринки, 55-А, відділ молодіжної політики, 1 поверх, каб. 1.

Термін прийняття пакету документів – до 7 лютого 2014 року.

За довідковою інформацією можна звертатися в управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації за тел. (032) 238-48-82 (Ольга Леськів).

З необхідною інформацією про вимоги до кандидатів можна ознайомитися на сайті КМУ: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1333-2007-%D0%BF.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: