Опозиція відправила Рибака пояснити Януковичу, що відставка Кабміну необхідна

Опозиція звернулася до спікера Верховної Ради Володимира Рибака з проханням пояснити президенту Віктору Януковичу, що відставка Кабінету міністрів необхідна, щоб зупинити другу хвилю народного протистояння. Про це у вівторок, 14 січня, на брифінгу в Раді заявив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, передає кореспондент НБН.

«Ми сьогодні звернулися до глави парламенту, розуміючи, що не він приймає рішення, піти до Віктора Януковича і пояснити йому, що якщо рішення про відставку уряду і Захарченка (міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко – НБН) не буде вжито, то найближчим часом ми отримаємо другу хвилю протистоянь», – сказав пан Яценюк.

При цьому він зазначив, що базові вимоги опозиції про відставку уряду і президента залишаються. Також опозиція як і раніше вимагає покарати винних бійців спецпідрозділу «Беркут» за побиття людей і перейменувати загони спецпризначення.

«Ми звернулися до Рибака, що підіть до Віктора Януковича і поясніть йому, що проблема сама собою не розсмокчеться», – підкреслив пан Яценюк.

Додамо, консультації голів фракцій парламенту продовжаться в кабінеті спікера Володимира Рибака о 16:30.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: