Сало вимагає пояснень від Кличка

Депутат Зіньківської міської ради від фракції "Батьківщина" Сергій Сало вимагає від лідера партії УДАР Віталія Кличка надати публічну інформацію з приводу ордена, який йому вручило уряд НімеччиниВід Кличка вимагають пояснень, за що він отримав німецький орден Відповідне звернення до ударівці він направив 13 січня. Бютівець підкреслив, що особа, у якого є заслуги перед іноземною державою, не має морального права бути Президентом України.

"Це не тільки моя принципова позиція. Такої думки дотримується більшість рядових членів партії, яку заснувала сама Юлія Тимошенко і яку рейдерськи захопили політичні аферисти ", - сказав він.

За словами Сергія Сало, замість того, щоб докладати максимум зусиль для негайного звільнення Тимошенко, "деякі, прикриваючись нею, вже почали президентську кампанію, поділивши посади в державі".

"Я публічно хочу запитати Віталія, за які заслуги він був нагороджений орденом Німецької Федеративної Республіки? Хіба це були заслуги перед Україною? Хіба такі ордена отримували наші діди?" - Додав депутат Зіньківського міської ради. Він також підкреслив, що принциповим завданням для опозиції є не поділ посад, а звільнення Юлії Тимошенко; в разі неможливості звільнення - пошук іншого, гідного кандидата, лідера нації.

Таким кандидатом, за словами Сало, він і багато його однопартійці бачать Петра Порошенко. Депутат додав, що готовий звернутися до суду, якщо його запит не буде задоволений з якихось причин.

Як відомо, нещодавно інтернет-ресурси оприлюднили інформацію про наявність у Віталія Кличка державної нагороди Німеччини.

Раніше повідомлялося, що на Віталія Кличка подали до суду через видів на проживання в Німеччині і США.

Джерело: ura-inform.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: