Савіку Шустеру можуть заборонити в'їзд в Україну

У понеділок в українських політичних та журналістських колах стала ширитися чутка, що заборонено в'їзд в Україну російському громадянину Ігорю Шувалову (політтехнологу, близькому до главі Адміністрації президента Сергію Льовочкіну) і телеведучому, громадянину Італії Савіку Шустеру

Цю інформацію підтвердило джерело в Партії регіонів, пишуть «Вести».

За його словами, Шувалов, який фактично займався інформаційну політику телеканалу «Інтер», на початку грудня вів лінію на підтримку Евромайдана. В кінці минулого року Шувалов і вся його команда пішли з «Інтера». Це, на думку медіаекспертів, означає, що Сергій Льовочкін (до речі, співвласник каналу) більше не має впливу на його політику. Що стосується Шустера, то, за словами джерела, причина та ж - Савіка підозрюють в роботі на опозицію.

До речі, шоу Шустера «Шустер LIVE» з нового року на «Інтері» не виходить і поки незрозуміло, чи з'явиться вона в ефірі знову. Цікаво, що і Шувалов, і Шустер якраз у вівторок планують повернутися в Україну і поки нічого не знають про те, що ним може бути заборонений в'їзд. «Я вперше почув про заборону в'їзду в Україну від вас. Мені ніхто не повідомляв про таке рішення. Я поняття не маю, з якихось причин мені могли заборонити в'їжджати в країну. Я у вівторок повертаюся в Україну з Європи. - Авт.) і тоді пізнаю, я - персона нон-грата чи ні. Сподіваюся ця інформація неправдива. Я взагалі не розумію, звідки беруться такі чутки», - сказав Шустер. Приблизно також нам відповів і Шувалов.

Офіційно в прес-службі СБУ ситуацію не коментують. «Я не можу ні підтвердити, ні спростувати», - сказала глава прес-служби СБУ Лада Сафонова. У той же час високопоставлене джерело в Службі безпеки нам розповів, що рішення по Шувалову і Шустеру ще не прийнято. Як все йде насправді, і чи пустять Шувалова і Шустера на українську землю, дізнаємося вже сьогодні. Раніше повідомлялося, що прес-служба "Інтера" повідомила про продовження контракту з Шустером на рік. За даними «Вістей», швидше за все, Савік вже не буде вести там політичне ток-шоу, а буде робити іншу програму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: