Сьогодні у Львові одружаться двоє літніх людей

Львів соціальний. Сьогодні у Львові в день Старого Нового року та Свята Василія у Львівському міському терцентрі відбудеться непересічна подія: двоє одиноких львів’ян, підопічних терцентру, поєднаються таїнством шлюбу й створять нову сім’ю в нашому місті. Так, 14 січня, о 12.00 год. пан Іван Онишко (69 років) візьме шлюб із пані Марією Груник (72 роки) у Церкві Святого Климента Папи (вул. Ген. Чупринки, 70). На церемонії також будуть присутні їх однолітки, учасники програм дозвілля для літніх людей міського терцентру, які розділять радість створення нової сім’ї, повдіомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Сьогодні ми активно проваджуємо ініціативи, розпочаті у 2009 році зі створення Центрів дозвілля для літніх львів’ян. Так, за 3 роки у Львові з’явились три Центри дозвілля для літніх міського терцентру, це:  при храмі Воскресіння Христового (вул. Городоцька, 319 а); при храмі Святого Климента Папи (вул. Ген. Т. Чупринки, 70) та при храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175). Цей напрямок ми розвиватимемо й надалі. І, власне, хочу наголосити, що ці центри дозвілля, перш за все, створені для спілкування. Тож приємно констатувати, що в одному з таких центрів в процесі теплого спілкування народилась нова сім’я, що свідчить про високу ступінь соціалізації», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Нагадаємо, Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

«Наші підопічні п. Іван та п. Марія познайомились на заходах центру дозвілля при Храмі Климента Папи Львівського терцентру. І приємно, що симпатія переросла в більш духовні відносини, яким є шлюб», - каже директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: