У Львові проведуть презентацію логотипу "Олімпіади Януковича"

У мережі Інтернет оголосили он-лайн-голосування за логотип заявки міста Львова на проведення Зимових Олімпійських ігор у 2022 році. Для вибору представлено 4 логотипи. Голосування триває до 26 січня. Віддати свій голос можна за посиланням: http://lviv2022.in.ua/. Після вибору логотипу, Заявковий комітет надішле його до МОК на затвердження. Згодом у Львові буде проведено презентацію логотипу.

«Цей конкурс є фінальним. Обраний за результатами публічного голосування логотип, буде надісланий для затвердження до Міжнародного олімпійського комітету до м. Лозанна (Швейцарія). Авторами цих логотипів є співробітники дизайн-агенції Teneo та North Design (США), які вже мають досвід розробки переможних логотипів заявок Зимових Олімпійських ігор. Міжнародні фахівці працювали разом з українськими експертами Заявкового комітету.

Конкурс, у якому обиралися підрядники-виконавці замовлення на розробку логотипу, проводився серед більш, ніж 10 українських та закордонних компаній. За результатами відбору, виконавцями було обрано агенції Teneo та North Design (США), які розробили чотири пропозиції, що увійшли до фінального голосування. Прагнучи зробити процес прозорим та доступним для громадян, керівник Організаційного комітету – Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та Президент Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка схвалили рішення про проведення відкритого голосування в мережі Інтернет. Варіант логотипу, який набере найбільше голосів, буде визнано переможцем.

Після 26 січня логотип, який буде обрано голосуванням, Заявковий комітет надішле до МОК на затвердження. Після відповідного підтвердження від спеціалістів МОК, у Львові буде проведено презентацію логотипу. Дата та точне місце проведення заходу будуть оголошені невдовзі», - розповів Генеральний директор Заявкового комітету з підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійського комітету (МОК) на здобуття права проведення Зимових олімпійських та паралімпійських ігор у 2022 році Сергій Гончаров.

Нагадаємо, у березні 2014 року до міжнародного Олімпійського комітету (МОК) буде подано заявковий файл і гарантійні листи від Національного олімпійського комітету України (НОК) та керівництва міста Львова. В липні 2014 року Виконавчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів. Місто, яке прийматиме 24-ті Зимові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

логопип2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: